Uutta PC-maailmassa

Noniin, pakkohan se on vähän kommentoida kun uutuuksia pukkaa. Ja päivästä huolimatta tämä postaus ei ole aprillipilaa :D Eli Intelhän on viimein julkaissut Arc-sarjan läppäri- ja työpöytänäyttikset. Noita ilmeisesti odotetaan myyntiin jo ihan lähiviikkoina. Proshopista bongasinkin jo kaksi Arc-näyttiksellä varustettua läppäriä joiden toimitusajoiksi tosin oli merkitty kesäkuun puoliväli.

Intelin näytönohjaimet ovat sinänsä tervetullut lisäys komponentteihin, saadaan kenties hieman kilpailua lisää näytönohjaimiin. Intelillä on kuitenkin edessä raskas polku ja työtä pitää tehdä paljon. Intelin markkinaosuus näytönohjainmarkkinoilla on kuitenkin tällä hetkellä tasan 0%. Julkaistujen specsien perusteella nuo uudet Arc näytönohjaimet tulevat sijoittumaan alkaen ns. entry-level korteista kenties ylempään keskisarjaan. Mitään todellisia tehohirmuja Intel ei ainakaan näillä näkymin ole vielä julkaisemassa. RTX3080Ti:lle ja RTX3090/RTX3090Ti korteille ei siis ole luvassa kilpailijaa.

Myös videopuolella on jotain uutta. Blackmagic Design on julkaissut uuden päivityksen DaVinci Resolve ja DaVinci Fusion ohjelmistoihinsa. Päivitys sisältää runsaasti parannuksia ja korjauksia ja tuo kannattaakin ehdottomasti ladata ja asentaa. Päivityksiin pääset näppärästi tästä.

Kiitos ja anteeks,
Qassu

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nyt oikeasti!

Kylläpä aika kuluu!