Nyt oikeasti!

 No kyllähän on tullut oltua taas hiljaa. Asiaahan olisi vaikka millä mitalla, uutta näyttistä ja prossua kun on tuloillaan ihan just kohta vähän joka suunnasta. Syynä hiljaisuuteen ovat olleet uudet työkuviot ja tuon oman PC:n päivitykset ja niiden kanssa ihmettely. Jotain kuvaa siitä että ajatukset ovat hieman harhailleet antaa se että nuo omat nettisivut, Qassu Productionsin siis, olivat ilmeisesti rikkinäisen plugaripäivityksen myötä pudonneet offline-tilaan. Nyt tuo vika on siis korjattu.

Mitä tulee noihin muuttuneisiin työkuvioihin, olen viime kuukaudet työskennellyt Datatronicissa huollon teknikkona. Kovin olen viihtynyt ja nyt näyttäisikin siltä että olen jäämässä tuonne hieman pidemmäksi aikaa. Tarkoituksena suorittaa oppisopimuksella IT-tukihenkilön ammattitutkinto. Jospa sitä tällä iällä viimein valmistuisi joksikin. Työskentelen edelleen ajoittain myös taksikuskina, Lahen raskainta taksia ohjastaen eikä videohommatkaan ole mihinkään unohtuneet vaikka niiden kanssa onkin ollut viimeaikoina vähän hiljaista.

Tuota toista blogiani, mopolla suohon, en nyt oikein ole jaksanut päivitellä. Pyöräkuume on toki ollut jo vuosia kamala aina kelien lämmetessä mutta toistaiseksi ei pyörän hankintaan ole ollut varaa. Ehkä taas jossain välissä kunhan saa tämän ainaisen köyhtymisen loppumaan. Koitetaan sinnekkin jossain kohtaa jotain taas kirjoitella. Ainakin muistokirjoitus KymiRingille joka näyttäisi näillä näkymin ajautuvan konkurssiin.

Mutta ei kai tässä tällä erää muuta. YouTubeen koitan myös keksiä jotain päivitettävää, ehkä yhteistyössä tuon Datatronicin kanssa. Jospa tuonkin saisi aktiivisemmaksi harrastukseksi.

Kiitos ja anteeks,
Toni "Qassu" Kaskela

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kylläpä aika kuluu!

Uutta PC-maailmassa